Terug

Over het project

De mobiele applicatie voor het toeristische gebied Hradecko werd gecreëerd in het kader van het project "De regio Hradecko – een toeristische bestemming voor het derde millennium", reg. nr. CZ.1.13/3.2.00/37.01346, dat wordt gedragen door het bedrijf Hradecká kulturní a vzdělávací společnost, s.r.o. en gefinancierd door het regionaal operationeel programma NUTS II Noordoost.

Doel van de activiteit is het opzetten van een kosteloze mobiele website en applicatie/toeristische gids, die bezoekers helpt bij hun navigatie in de regio Hradecko en het zoeken naar toeristische bestemmingen in de omgeving. Het stelt zich ten doel de kwaliteit van het verblijf van de bezoeker te verbeteren en zijn verblijf eventueel te verlengen door een breed scala van diensten en toeristische bestemmingen in de regio aan te bieden.

TOP NUTS II SeverovýchodEU

 

 

 

Privacybeleid

De applicatie gebruikt de geolocatie alleen om de positie van de gebruiker te bepalen om deze op de kaart te localiseren en de afstand tot de gezochte objecten te bepalen. Gegevens over de positie van de gebruiker worden door de applicatie nergens naartoe gestuurd en ook niet verzameld.

Als je geen geolocatie wilt gebruiken, kun je hem uitzetten.